Hvem er vi….

Vi er et sammensat band af musikere med forskellig bagrund indenfor jazz-verdenen. Vores styrke er, at vi først og fremmest kan lide at spille sammen, men vi ønsker også at dele denne glæde med Jer. Herunder bliver de enkelte musikere præsenteret:

Jesper Albrechtsen Trommer

Jesper er vores kapelmester og trommeslager, spillede Rock på trommerne i sine unge dage.., -holdt en lang pause og begyndte så igen for 15 år siden, hvor det blev Jazz der skulle slås i takt til.

Lasse Bøjlund Kontrabas

Lasse Bøjlund Kontrabas

Lasse… eller ”Lassebas” – som han kaldes blandt venner – er en af den slags musikanter der ligner alle de andre i bandet – Det høres nemlig tydeligt, at han kan li´at spille…Oveni i dette er han en et glad og hjerteligt menneske, der ofte giver en kage i kaffepausen.

Christian Hermann Guitar

Christian er vores guitarist, som spiller en god taktfast rytme , og indimellem kommer der en lækker guitar-solo. Har tidligere mest været til countryblues og ragtime, men er blevet fanget ind af de gode melodier og den fine stemning i orkesteret.

Erling Jakobsen Trombone / Vokal

Erling Jakobsen
Trombone / Vokal

Erling startede sin musikalske karriere på signal-horn i FDF, men er sidenhen blevet opgraderet til trækbasun. Har tidligere spillet til ”spiritual” og Gospel – koncerter i kirkelig sammenhæng. Deltog for et par år siden i ”Øregazzerne” i Slangerup. På det seneste har han fået smurt stemmebåndet, og synger til en del af numrene.

Jørgen Bove Saxofon og piano

Jørgen Bove Nielsen  er uddannet lærer og har tidligere været ansat som folkeskolelærer i flere år. Han har afsluttet en uddannelse fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (Diplomeksamen / Musikpædagog). Fra 1986 – 2001 lærer i saxofon i Tivoligarden. Har været medlem af “Dansk Saxofonkvartet”, og har været instruktør i flere orkestersammenhænge. Spiller også piano og bas.

Jørgen Isbrand Klarinet

Jørgen Isbrand er vores alderspræsident og spiller på klarinet. Har gået på Sangskolen og været i Københavns Drengekor. Har spillet klarinet siden 1958. Har boet nogle år i USA og arbejdede med autoreservedele. Fik agenturet på Zippo lighterne for de Nordiske lande og solgte virksomheden for 15 år siden. Hygger mig som pensionist med at spille noget god jazz.