Hvem er vi….

Vi er et sammensat band af musikere med forskellig bagrund indenfor jazz-verdenen. Vores styrke er, at vi først og fremmest kan lide at spille sammen, men vi ønsker også at dele denne glæde med Jer. Herunder bliver de enkelte musikere præsenteret:

Jørgen Vesterdal Jørgensen Band-leader / Klarinet

Jørgen Vesterdal Jørgensen
Band-leader / Klarinet

Jørgen (f. 1941) er orkesterets kapelmester og klarinettist. Klarinetten fik han i konfirmationsgave. Dannede jazzband med sine venner og havde første udenbys “gig” i 1958. Spillede imidlertid ikke musik fra han forlod skolen (1960) til han blev pensioneret (2005), men tog da en HF i musik, hvad vi alle nyder godt af via hans harmoniske arrangementer. Jørgen har som mål, at vi hver især og i samspillet yder vort optimale.

Carl Christian Lund Banjo / Tenor Guitar

Carl Christian Lund
Banjo / Tenor Guitar

Carl er vores alderspræsident, og spiller en god taktfast banjo. Desuden har han fået smag for Tenor-Guitaren som stemmes som en banjo, og som passer ind i det lidt mere følsomme repertoire.

Jesper Albrechtsen / Trommer

Jesper er vores trommeslager, spillede Rock på trommerne i sine unge dage.., -holdt en lang pause og begyndte så igen for 15 år siden, hvor det blev Jazz der skulle slås i takt til.

Henrik Ellegaard Piano

Henrik Ellegaard
Piano

Henrik er et godt bevis på , at selv om man er født på samme ø som Carl Nielsen, så kommer der andet godt musik herfra. Henrik har tidligere spillet på trommeskind, men har skiftet disse ud med et opretstående piano – eller gerne et Steinway-flygel – hvorfra han lader dejlige akkorder komme bandet til gode, og går ikke af vejen for en fed Boogie-Woogie…

Lasse Bøjlund Kontrabas

Lasse Bøjlund
Kontrabas

Lasse… eller ”Lassebas” – som han kaldes blandt venner – er en af den slags musikanter der ligner alle de andre i bandet – Det høres nemlig tydeligt, at han kan li´at spille…Oveni i dette er han en et glad og hjerteligt menneske, der ofte giver en kage i kaffepausen.

Erling Jakobsen Trombone / Vokal

Erling Jakobsen
Trombone / Vokal

Erling startede sin musikalske karriere på signal-horn i FDF, men er sidenhen blevet opgraderet til trækbasun. Har tidligere spillet til ”spiritual” og Gospel – koncerter i kirkelig sammenhæng. Deltog for et par år siden i ”Øregazzerne” i Slangerup. På det seneste har han fået smurt stemmebåndet, og synger til en del af numrene.

Jørgen Bove Saxofon

Jørgen Bove Nielsen  er uddannet lærer og har tidligere været ansat som folkeskolelærer i flere år. Han har afsluttet en uddannelse fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (Diplomeksamen / Musikpædagog). Fra 1986 – 2001 lærer i saxofon i Tivoligarden. Har været medlem af “Dansk Saxofonkvartet”, og har været instruktør i flere orkestersammenhænge. Spiller også piano og bas. Bove er seneste medlem af NoName-Jazzband.